Dag 3 - San Francisco naar Sonora

20 april 2025 - Heerlen, Nederland

Hallo allemaal

We hopen dat jullie gisteren genoten hebben van onze belevenissen in San Francisco Het was een heel drukke dag maar we hadden niets willen missen. Alcatraz was geweldig maar jammer van de fietstocht over de Golden Gate Bridge. Een ding is zeker, hier hadden we nog wel een paar dagen willen blijven, maar helaas. We moeten verder want er staat ons nog zoveel moois te wachten.

Vanmorgen waren we toch weer vroeg op. We zijn eerst op zoek gegaan naar een Safeway want daar hebben ze heerlijke seafoodsalad. Yes gevonden!!! Jack heeft ook nog van alles ingekocht (snoep en chips natuurlijk) maar moest eerst van oma gezond ontbijten en een proteinedrank. Daarna zijn we op ons gemakkie richting Sonora gereden. Dat is een tussenstop zodat we dichter bij Yosemite National Park zijn.

De rit is niet zo lang en we zouden in 3 uur in ons nieuwe hotel kunnen zijn. Maar dat gaat niet gebeuren. Onderweg is er ook nog genoeg te doen. Sonora ligt trouwens aan de voet van de Sierra Nevada, hartje Californië. Het dankt haar naam aan de mijnwerkers die in 1848 vanuit Mexico hierheen kwamen. Maar daar vertellen we meer over aan het eind van de dag. Dan gaan we Naar Columbia State Historic Park. Een oud mijnwerkersstadje waar nog mensen wonen.

Onderweg bezoeken we ook het plaatsje Modesto. In Modesto staat veel in het teken van regisseur George Lucas (Star Wars). Het is zijn geboorteplaats.  Modesto ligt in de vruchtbare San Joaquin Valley. Je kunt op de Farmers Market allerlei streekproducten kopen, waaronder wijn, fruit en noten. Daar gaan we dus zeker een kijkje nemen. We kunnen ook op avontuur gaan op een van de rivieren in een raft of op een jetski. Een wijngaard bezoeken met wijnproeverij kan natuurlijk ook!

Voor de verhalen, foto's en video's van vandaag kun je hier klikken.

1. Allemaal:
    8 december 2025
    Loraine en Ger:
    20 april 2025
    Weer heel indrukwekkend allemaal!
    Prachtige verhalen en foto's 👍

CHRIS en JOS:
    leuke dingen meegemaakt

Kirsten:
    20 april 2025
    Oh wat ontzettend leuk en interessant allemaal..
    En uitgebreid verteld, ik vind 't knap hoor!!

Johanna:
    20 april 2025
    Is echt genieten van de verhalen die jullie naar ons sturen kijk er iedere dag naar uit. 🤗👍

Melanie:
    20 april 2025
    Wat een geweldige dag! Ik sluit me aan bij alle andere reacties! 🥰😍

Alie:
    21 april 2025
    Was weer leuk om mee te kijken,wat een service voor John bij de trein👍

Agnes:
    23 april 2025
    Dit is wel allemaal prachtig zeg.... dat ziet er geweldig uit...