Dag 2 - San Francisco
19 april 2025 - Heerlen, Nederland
Goedemorgen allemaal
Hier onze planning van vandaag. Wordt een drukke dag en is een van de weinige dagen dat we echt heel vroeg op moeten staan omdat we een excursie naar Alcatraz hebben geboekt en de boot daar naar toe vertrekt precies op tijd, om 8.40 uur. En we moeten eerst door de Security Check. Op het eiland Alcatraz zullen we wel een uur of drie zoet zijn. Als we terug zijn op de kade even een hapje eten en dan een rondje San Francisco met de hop-on-hop-off bus. Kunnen we even tot rust komen. We hebben ook een GoCity kaart gekocht met een tegoed van 3 attracties voor ons allemaal en daar zit die bus ook bij. Dus als alles goed gaat is dit onze planning:
- Eerst naar Alcatraz
- Met de hop-on-hop-off bus toeren door San Francisco en we blijven zitten tot we weer bij de Fisherman's Wharf zijn.
- Fietsen over de Golden Gate Bridge. Opa zal waarschijnlijk niet mee gaan want hij kan niet meer fietsen. Kijken of we voor hem een scootmobiel kunnen huren en anders doet hij een andere attractie. Er zijn er genoeg.
- Nog eens met de hop-on-hop-off bus maar dan hier en daar uitstappen, bijvoorbeeld China Town.
- The flyer SF and 7D Experience en zeeleeuwen kijken op Pier 39
- En tussendoor lunchen en lekker vis eten op Fisherman's Wharf.
Hoe het uiteindelijk allemaal is afgelopen kunnen jullie HIER lezen!
Trouwens dit waren we nog vergeten te vertellen. In San Francisco wemelt het van de zelfrijdende taxi’s. Misschien wel duizend, maar in ieder geval heeeeeeel veel. Zo werkt het. Kijk maar naar dit YouTube filmpje.
Scaring!

19 april 2025
Wauw wat n coole dingen hebben jullie al gedaan!!!
Stoere zoon😎
Sander Willems:
19 april 2025
Geweldig leuk wat een mooie ervaring en mooi om te zien dat jullie ervan genieten
Johanna:
19 april 2025
Wat hebben jullie al veel interessante dingen gedaan.
En zijn pas aan de tour begonnen geweldig.
Anja:
19 april 2025
Wat een geweldig avontuur zeg
SUPER
Loraine en Ger:
Wat een mooie excursies! 🤩
Bert Kessels:
Helemaal SUPER👍
Marlies:
19 april 2025
Wat hebben jullie een druk reisschema, maar wel ontzettend leuk. Geniet van jullie reis
Mari:
19 april 2025
Whao zo druk schema op een dag, geweldig
Melanie:
19 april 2025
Klinkt geweldig! 🤩😎 super!
CHRIS en JOS:
19 april 2025
Fijn om te horen dat jullie goed geholpen worden.
Dat ze vriendelijk zijn daar staan ze om bekend, tenminste als toerist.
In het echte leven kan dat wel eens anders zijn.
Alie:
20 april 2025
Geweldig om zo mee te reizen, geniet ervan
Benders:
23 april 2025
Ohhh wat hebben jullie al veel leuke, mooie, interessante dingen gezien en spannende dingen gedaan. Wat een super mooie ervaring die jullie samen mogen beleven. Geniet maar lekker samen van de reis. Groetjes Bettina.
19 april 2025
Lijkt me raar om in Taxi te zitten en er zit niemand achter het stuur van de auto 🤭
Ak Matti:
19 april 2025
Nou luitjes ik wou dat ik.ook mee kon maar gelukkig laten jullie het ons meebeleven je zou er jaloers op worden. Ik ga het helemaal volgen hoor Jack.Groetjes ook aan oma en.opa ben heel benieuwd
Groetjes van Ak en Guy.